Нони (Noni)

Производители

Промоции

100% Сок от Нони в стъклена бутилка 1 л. за Имунната система

SAFT-0992

Нов продукт

По-силна имунна система, по-добро храносмилане! Нони унищожава бактерии и вируси, стимулира изчистването на отрови и токсини от организма, грижи се за вашето благосъстояние.

100% Сок от Noni в стъклена бутилка 1000 ml.

Повече детайли

52,95 лв

-7,00 лв

59,95 лв

Повече информация

ПОДОБРЯВА ИМУННАТА СИСТЕМА!

АКТИВИРА И ПОДСИЛВА РЕГЕНЕРИРАЩИТЕ СИЛИ В ОРГАНИЗМА!

100% Сок от Нони в стъклена бутилка

Вижте още от ползите на сока от Noni-Saft:

- повлиява положително върху възпалителни и алергични процеси;
- действа противоболково;
- унищожава бактерии и вируси;
- подобрява метаболизма;
- подпомага храносмилането;
- стимулира изчистването на отрови и токсини от организма;
- използва се в борбата срещу рака и болестите на цивилизацията.

Сок от Нони, получен чрез директно пресоване на узрели нони плодове от остров Фиджи, бутилиран в Германия като са спазени всички изисквания на немското законодателство за храните.

Не съдържа консерванти, няма добавена захар.

В 100 ml се съдържат: калории - 77 kJ / 18 kcal, белтъчини - 0,5 g, въглехидрати - 2,3 g, мазнини - 0 g, баластни вещества - под 0,1g, натрий - 0,106 g.

Преди употреба да се разклати и след отваряне, да се съхранява в хладилник . Препоръчителна дневна доза - 30 ml, преди ядене. Указание за диабетици - 30 ml = 0,06 BE

Вече над 2 хилядолетия Сокът от Нони (Morinda Citrifolia) е познат с мощното си антиоксидантно действие и невероятната му способност да укрепва и стабилизира имунната система. Сокът от Нони е богат на биоактивни съставки, които въздействат изключително благотворно на организма.

Noni-Saft се получава само от ръчно събрани, диворастящи зрели плодове на райския остров Фиджи. 100% чист плодов сок се получава от Morinda Citrifolia и се бутилира на островите Фиджи.

Съгласно изискванията за хранителните продукти, Сокът от Нони е без консерванти, без добавена захар. След отваряне бутилката се съхранява в хладилник. Преди употреба бутилката се разклаща.

NONI-SAFT (НОНИ САФТ) е уникален с количеството и качеството на съдържащите се в него витализиращи вещества.

Например NONI-SAFT съдържа 800 пъти повече ензими от ананаса. За ензимите се знае, че са изключително важни за изграждане на клетката и функциониране на процесите в организма.

Голямото съдържание на ксеронин в NONI-SAFT, активира и подсилва регенериращите сили в тялото. Доказателство за това въздействие е медицинската статистика. Изследвани са 10 000 пациента употребяващи NONI. Изследването е проведено по инициатива на световния авторитет и дългогодишен водещ на здравната служба в "New York Times" д-р Соломон.

Резултатите са впечатляващи:

Проблем:
Подобрение:
Хронична умора
92%
Концентрация
89%
Храносмилане
89%
Либидо
88%
Главоболие
87%
Високо кръвно налягане
85%
Алергии
84%
Диабет тип II
84%
Сърдечни проблеми
81%
Артрити
80%
Дихателни проблеми
78%
Депресии
77%
Свръхтегло(Затлъстяване)
75%
Безсъние
72%
Стрес
71%
Мускулна атрофия
71%
Бъбречни проблеми
67%
Рак
65%
Сърдечен удар
58%
Отказване на цигари
58%

НОНИ съдържа още много други активни съставки като антрахинон (стимулира храносмилането), димнакантал (задържа развитието на ракови клетки), скополетин (регулира кръвното налягане), сеторонин (действа антидепресивно), полизахариди, микроелементи и витамини. Тъй като НОНИ има много широк спектър от действия, трудно е да се опишат с няколко думи. Най-важните могат да се обхванат по следния начин:

* Хармонизиране на клетъчната обмяна, на обмяната на веществата, на невроендокринната система, на нервната система;
* Регенериране на клетките;
* Стимулиращо и болкоуспокояващо;
* Подтискане на рака;
* Усилване на имунната система чрез стимулиране на макрофаги, лимфоцити и Т-клетки.

NONI-SAFT е пастьоризиран при 80 градуса по Целзий, за да се запазят витамините и ензимите в сока. Така приготвен, NONI-SAFT има трайност 2 години. След отваряне, бутилката трябва да се съхранява в хладилник и да се изконсумира до 2 месеца.

Прием и начин на употреба:

30 мл. на ден, сутрин на гладно, 30 мин. преди храна. 

NONI-SAFT има горчиво-кисел вкус и за да се избегне това, може да се смесва с други натурални сокове или вода.

СВОЙСТВА И ОЧАКВАН ЕФЕКТ:

Един от най-силните имунно-стимуланти. Редовния прием на NONI-SAFT спомага за понижаване на кръвното налягане и регулиране на съня, подобрява настроението, повишава съпротивителните сили на организма.

В НОНИ - плодът има изключително висока концентрация на про-ксеронин, който е предварителната фаза на алкалоида ксеронин - новооткритият суперензим - както и незначителни количества от самия ксеронин. Човешкият организъм превръща проксеронина в жизненоважния алкалоид ксеронин, който има следните свойства:

1. Първичната функция на ксеронина като коензим се състои в регулиране и активиране на протеините, които са жизнено необходими.

2. Ксеронинът действа като невромодулатор. Успокоява болката и съдейства за образуване на ендрофини, които се приемат от рецепторите на нервните клетки и успокояват болката.

В 100 ml се съдържат: калории - 77 kJ / 18 kcal, белтъчини - 0,5 g, въглехидрати - 2,3 g, мазнини - 0 g, баластни вещества - под 0,1g, натрий - 0,106 g.

Препоръчителни дози:

30 мл. - 30 мин преди хранене. Може да се смеси с вода или друг плодов сок.
След отваряне бутилката се съхранява в хладилник. Преди употреба бутилката се разклаща.

Опаковка от 1 литър сок от НОНИ. Оригинална бутилка и етикет + втори етикет с превод на български! 100% натурален НОНИ сок, изследван и сертифициран от 4 от най-големите медицински лаборатории в света!

Noni-Saft

Сертификати:

NONI-SAFT е изследван и разрешен от US Food 6Drug Administration.

NONI-SAFT е със сертификат за Европейския съюз.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете коментар

100% Сок от Нони в стъклена бутилка 1 л. за Имунната система

100% Сок от Нони в стъклена бутилка 1 л. за Имунната система

По-силна имунна система, по-добро храносмилане! Нони унищожава бактерии и вируси, стимулира изчистването на отрови и токсини от организма, грижи се за вашето благосъстояние.

100% Сок от Noni в стъклена бутилка 1000 ml.

4 други продукта в същата категория: