Начало

Производители

Super Diet Хигияфлор 400 mg х 45 т | Подут корем, Газове, Запек Преглед отблизо

Хигияфлор 400 mg х 150 таблетки Super Diet

RE-11288

Нов продукт

Естествен продукт срещу подут корем, газове и запек. Допринася за нормалната функция на червата и на храносмилателната система, както и за нормалното ниво на газовете в чревния тракт.  За плосък корем.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

41,23 лв

Повече информация

Хигияфлор 400 mg х 150 таблетки Super Diet

Естествен продукт срещу подут корем, газове и запек.

При подут корем, запек и метеоризъм: Неправилното функциониране на стомашно-чревния тракт е все по-често срещан проблем. Дължи се на навиците, с които съвременният живот върви ръка за ръка: лошо и нередовно хранене, злоупотреба с алкохол и недостатъчен прием на течности (основно – вода), твърде много стрес, недоспиване, уседнал начин на живот. Всичко това предизвиква затруднено изхождане, подуване на корема, често отделяне на газове. Ако не се предприемат мерки срещу тези, уж „дребни” проблеми, тялото се задръства с токсини, около корема започват да се трупат мазнини, състоянието на кожата се влошава, имунитетът отслабва. Неизхвърлените отрови могат да причинят и умора, липса на концентрация, главоболие, спад в настроението, лош дъх и др. Но освен лошо влияние върху здравето, проблемите на храносмилателния тракт се отразяват зле и от чисто естетична гледна точка – подутото коремче, а в някои случаи и – подуване нна лицето, краката и ръцете, както и влошеното състояние на кожата, не са никак приятни.

Хигияфлор е оригинален френски продукт, създаден специално срещу запек, подуване на корема, прекомерно отделяне на газове. За плосък корем. Хигияфлор подпомага нормалното функциониране на червата и храносмилателната система, както и нормалното ниво на газовете в чревния тракт. Подобрява функционирането на храносмилателната система, подпомага редовното изпразване на червата, ускорява извеждането на токсините от тялото и действа антиоксидантно. Хигияфлор стимулира естествените движения на червата и оптимизира процеса на храносмилане. Редовният прием на Хигияфлор допринася за здравословното постигане на плосък корем.

Иновативната комбинация от билки, бирена мая и полезни бактерии (Бифидус бактерия бифидум и Лактобациликус ацидофилус) в Хигияфлор не просто ще облекчи симптомите, но и ще ви помогне да се сдобиете с така мечтаното плоско секси коремче! Хигияфлор е продукт на френската компания Super Diet, която създава хранителни добавки от стандартизирани екстракти от organic растения повече от 50 години насам.   Super Diet разполага със собствено know-how за екстракция. Притежава стандарт Bio или AB certification. Bio стандартът гарантира, че продуктът е произведен от поне 70% organic съставки. AB certification удостоверява, че продуктът притежава минимум 95% organic съставки.   Super Diet разполага със специално звено за качествен контрол. Продуктите на компанията се произвеждат според изискванията на независими сертификационни организации: ISO 9001, HACCP и France Quality certification.

Приложение:

Допринася за нормалната функция на червата и на храносмилателната система, както и за нормалното ниво на газовете в чревния тракт.  За плосък корем.

Дозировка и приложение:

Приемайте от  1 до 4 таблетки на ден, за предпочитане вечер. Започнете с  1 таблетка на ден и увеличавайте приема при необходимост. Тази хранителна добавка трябва да се използва само за кратки периоди. Максимален период на приемане 10 дни, последвани от поне толкова дни пауза, преди повторен прием. В случай на лениви черва, приемайте храна, богата на фибри и достатъчно вода.

Забележка:

Не се препоръчва за деца под 12 години, за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение:

На място недостъпно за деца!

Съдържание:

Съдържание: в 1 таблетка дн.доза
Китайски ревен (корен) 227 mg 907 mg
Ружа (корен) 38 mg 152 mg
Светла роза (венчелистче) 38 mg 152 mg
Артишок (прицветник) 18 mg 72 mg
Босилек (лист) 18 mg 72 mg
Кориандър (плод) 18 mg 72 mg
Бирена мая 17 mg 68 mg
Бифидус бактерия бифидум 0.4 mg 1.6 mg
Лактобациликус ацидофилус 0.4 mg 1.6 mg

Други съставки:

Малтодекстрин, глутен, декстрин от картофи, силициев двуокис, талк, магнезиев стеарат.

Нето тегло:

60 g

-----------------------------------------------

Super Diet произвежда хранителни добавки от стандартизирани екстракти от органик - растения под формата на ампули за пиене, капсули и таблетки с ГАРАНТИРАНО БИО КАЧЕСТВО.

Хранителните добавки на SUPER DIET притежават стандарт Bio или AB Certification.

Благодарение на дългогодишния си опит SUPER DIET гарантира производството на продукти от най-високо качество, в които е вложено най-доброто от природата!

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете коментар

Хигияфлор 400 mg х 150 таблетки Super Diet

Хигияфлор 400 mg х 150 таблетки Super Diet

Естествен продукт срещу подут корем, газове и запек. Допринася за нормалната функция на червата и на храносмилателната система, както и за нормалното ниво на газовете в чревния тракт.  За плосък корем.

21 други продукта в същата категория: