Автоматично включване на светлините

Производители

Нови продукти

CarDRL® 4S

AGS-CarDRL4S

Нов продукт

DRL модул CarDRL® 4S. Включване и изключване на светлините през деня, напълно автоматично, в зависимост дали двигателя на автомобила работи или не.

Повече детайли

35,00 лв

Повече информация

Модул за дневни светлини | Автоматично включване на фаровете през деня с CarDRL®4S

Най-важното предимство на AGS-модулите пред другите кокурентни такива системи е, че НЯМА ЗАЛЕПВАЩИ РЕЛЕТА. Модулите са базирани изцяло на последно поколение качествени полупроводникови компоненти, включително силови MOSFET ключове за управление на светлините и микропроцесорен контрол над работата на модула. Това гарантира една висока надеждност на предлаганите от AGS системи. За Вас остава да направите правилният избор!

DRL(Daytime running lights) или в буквален превод - дневни светлини, това са системи, целящи по-добра разпознаваемост на превозните средства, които да доведат до повишаване на безопасността при движение. За това Европейската комисия реши да въведе дневните светлини като задължителни за всички нови автомобили след 2011 година. От 2012 година в България, с изменение на закона за движение по пътищата, става задължително използването на светлините на автомобилите целогодишно!

Модулите CarDRL®4S предлагат напълно автоматизирана функция за автоматични дневни светлини без намесата на водача, това осигурява комфорт при шофиране денем. Модулите стартират светлините след стартиране на двигателя и отпадат автоматично като управление при включване на стандартните светлини на автомобила вечер. Чрез богат набор от програмируеми настройки и функции, всеки сам може да персонализира работата на модула по свой уникален начин. CarDRL®4S модулите са базирани на съвременни компоненти с микропроцесорно управление и вградени последно поколение MOSFET силови ключове. Липсата на електромеханични и износващи се компоненти ги прави изключително надеждни.

Предимства на CarDRL®4S:

• Включване и изключване на светлините през деня, напълно автоматично, в зависимост дали двигателя на автомобила работи или не.
• Предпазва от изтощаване на акумулатора при забравяне на светлините да бъдат изключени ръчно.
• Разтоварване на фабричната инсталация на автомобила, предпазване на фабричния ключ на светлините от повреда заради непрестанната му ежедневна работа.
• Увеличаване чувствително живота на автомобилните лампи, при работа с редуцирана мощност или на 100% с плавен старт.
• Ще Ви предпази от глоба, ако забравите да включите ръчно светлините през деня. Според новите изменения в ЗДП – 50 лева.
• Икономия на гориво при използване на светлини с редуцирана мощност за движение през деня. По-малко натоварване върху двигателя  = по-малка консумация на гориво.
• С минимални електрически загуби при редуциране на мощността на светлините. Модула разполага с интелигентно микропроцесорно управление и последно поколение силови MOSFET ключове за управление на светлините. Работната температура на модула е само с до 10ºС над околната температура.
• Звукови политонални сигнали за всяка една промяна в състоянието на модула.
• Богат набор от програмируеми функции, чрез които всеки сам може да персонализира работата на модула по свой уникален начин. Програмиране чрез светлинния клаксон на автомобила, без необходимостта от добавянето на допълнителни ключета и бутони.
• Три напълно независими една от друга функции, свободно конфигурируеми от програмното меню на модула.
• Всичко това при супер компактни размери на модула – 25мм х 60мм х 10мм

Характеристики на CarDRL®4S:

• Функция “Автоматични дневни светлини”
• Два независими канала за управление на дневните светлини.
• Избор на сила на светене: 20%, 25%, 30%, 35%, 40%, 50%, 60%, 75%, 100%.
• Политонални звукови сигнали с възможност за изключване в работен режим.
• Функция “Follow To Home” с избираемо време - 5/10/20/30/40/50/60 секунди. С добавена функция Ден/Нощ, модула ще стартира функцията само, ако в текущия период на работа на модула - от стартиране до изключване на двигателя сте ползвали поне веднъж стандартните светлини на автомобила. 
• Промяна на напрежението на стартиране на модула - 12.6V/12.7V/12.8V/12.9V/13.0V/13.1V/13.2V

Програмиране чрез светлинния клаксон на автомобила, без необходимостта от добавяне на допълнителни ключета или бутони. 7 (седем) точки на присъединяване към автомобилната инсталация.

Най-доброто качество и функционалност на тази цена!

Гаранционен срок на модула - 24 (двадесет и четири) месеца! Без ограничения къде и кой е извършил монтажа на модула!

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете коментар

CarDRL® 4S

CarDRL® 4S

DRL модул CarDRL® 4S. Включване и изключване на светлините през деня, напълно автоматично, в зависимост дали двигателя на автомобила работи или не.

9 други продукта в същата категория:

За сваляне

DRL-4S Инструкция

Инструкция и схема за монтаж на DRL модул за фарове DRL-4S

За сваляне (382.88k)