Категории

Производители

Промоции

Списък на продуктите по производители Nature's Way

Nature’s Way е признат лидер в Америка в производството на хранителни и диетични добавки. Nature’s Way предлага над 500 природни продукта с доказано качество, разпределени в няколко серии: билки, билкови екстракти и формули, пълната гама витамини и минерали, хомеопатични продукти, както и такива с разнообразно предназначение и широк спектър на действие.

Nature’s Way е признат лидер в Америка в производството на хранителни и диетични добавки. Компанията е един от най-големите и модерни в технологично отношение производители. Техните новаторски научни разработки и иновативни решения са променили коренно виждането за билковите и хранителни добавки на разпространителите, потребителите, конкуренцията и дори правителството на САЩ, като пренасят своите положителни резултати и по света. Nature’s Way предлага над 500 природни продукта с доказано качество, разпределени в няколко серии: билки, билкови екстракти и формули, пълната гама витамини и минерали, хомеопатични продукти, както и такива с разнообразно предназначение и широк спектър на действие.


Nature’s Way e:


  • Първата компания преработваща билки, която притежава съоръжение клас OTC (1983).

  • Първият производител на хранителни добавки, притежашащ модерно фармацевтично-лицензирано предприятие, отговарящо на стандарт GMP (Добри производствени практики).

  • Първият производител на гарантирано натурални продукти.

  • Първата компания за хранителни добавки, която използва двойно обезопасена капачка.

  • Първата компания за хранителни добавки, която изпoлзва рециклирани бутилки.

  • Първите представители на пазара важни европейски фитомедикаменти (на растителна основа).

Продуктите са BIO и притежават сертификат ORGANIC, което означава, че преди да са набрани билките и растенията и преди да се преработят по специални щадящи технологии, те са покрили критерии за качество – почва, климат и други показатели, които са много важни за качеството на самата билка или растение.

Още
за страница
Показване на 1 - 24 от 237 артикула
Показване на 1 - 24 от 237 артикула